Wilujeng sumping di SHHAG

Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, ETL, ROHS, SGS, SASO, CCC.

Naha milih kami

Pabrik Profesional & Peralatan Profesional Perusahaan Kakuatan Introductio.

Populér

Produk urang

Nurutkeun Kabutuhan Anjeun, Anjeun Bisa Ngarancang Panyimpenan Tiis Eksklusif Anjeun.

Kami nampi pesenan OEM sareng pesenan khusus pikeun produk anu aya hubunganana.Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, ETL, ROHS, SGS, SASO, CCC.

saha urang

Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan komprehensif khusus dina pamekaran, produksi sareng penjualan produk peralatan ranté tiis.Produk utama nyaéta pemanasan listrik panto kaca kulkas kerung, pemanasan listrik kerung panto kaca katirisan, pemanasan listrik pigura alloy aluminium, kabinét pulo jeung kaca, panerapan rumah tangga jeung home furnishing kaca toughened (di luhur 2.7mm kaca toughened), kaca photovoltaic.Salaku tambahan, perusahaan kami ngalaksanakeun proyék renovasi kabinét lami pikeun supermarkét, sapertos kabinét pulo, kabinét, portal, jsb.

  • index-21
  • index-22
  • index-23
  • index-24
  • index-25
  • index-26
  • index-27
  • index-28